Hallo, ik ben meneer Beer en samen met Carin van Zinteling kom ik graag mij voorstellen. Nu denk je vast wat leuk, maar wat is Zinteling. Dat zal ik je is vertellen. Dat is een thema koffer met daarin onderdelen die de zintuigen prikkelt. En er zit ook altijd wat extra’s bij. Ga je mee op avontuur? Ik snap best dat de eerste keer een beetje spannend is daarom hebben we ook een voorstel koffer. Mogen we een keertje langs komen.

De Voorstelkoffer word los gegeven. Kan aan het begin van een pakket of als voorbereiding op een thema die er op volgt om een beetje kennis te maken. Het kan in een half uurtje gegeven worden dan geld ook een andere prijs. Zie prijzenlijst op site.

Aantal woorden die in het thema voorbij komen.                                                                                                                                                                                                            Deze worden in het Zintelingmoment verduidelijkt met picto’s.

Ik Beer Koffer Naam Knutselen Boek
Jij Bal Luisteren Voorlezen Gooien Bowlen
Zien Horen Proeven Ruiken Voelen