Missie:

Ik zie alle mensen jong en oud met of zonder een beperking als unieke personen. Allemaal hebben ze recht op een stukje ontspanning op zijn/ haar niveau. Zeker voor de mensen met een beperking of ouderen is, 1 op 1 of in kleine groepjes iets beleven heel fijn, waar  in het dagelijks leven van deze mensen weinig tijd voor is.

Het stukje “extra” waar in het dagelijks leven geen of weinig tijd voor is, dat is wat ik wil bieden in de vorm van een Zintelinguurtje. In het Zintelinguurtje zijn activiteiten aangepast  naar de geestelijke en/ of lichamelijke capaciteit van de klant en passend bij een thema. Zo word het een ontspannen, even tijd een aandacht, momentje voor jou.

Ik ga er samen met de klant mooie momenten van maken, waar we goed op terug kunnen kijken. De wens van de klant staat voorop en ik zal er binnen het kunnen van mijn bedrijf er alles aan doen om dat te realiseren. Een ieder neem ik serieus en heb ik respect voor. Ik hoop ook dat ik respons krijg van de klant, hier kan ik van leren en hopen een zo mooi en goed mogelijk bedrijf op te bouwen, waar in ik mensen regelmatig hun “ extra” geluksmomentje te komen brengen.

 

Visie:

Mijn kernwaarden zijn:

  • aandacht voor de individu
  • een creatieve invulling van een thema
  • plezier maken